امروز ۳ دی ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

۴۸ هزار واحد مسکن بافت فرسوده تهران در حال ساخت است

به گزارش پایروس به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «محمد آیینی» در آیین کلنگ‌زنی پروژه مجتمع مسکونی ۳۲۰ واحدی در محله فرسوده «مقدم» در منطقه ۱۷ تهران اظهار داشت: یکی از محورهای درخشان در سند تحول دولت مردمی دولت سیزدهم در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده، موضوع نوسازی محله‌ای یا بلوکی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سرعت نوسازی مسکن در محلات هدف بازآفرینی شهری با توجه به وجود امکانات زیربنایی و روبنایی دراین محدوده‌ها از سرعت بالای برخوردار است.

وی با بیان اینکه با حمایت‌های بانک مسکن تاکنون بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات نوسازی در محلات هدف بازآفرینی شهری پرداخت شده است، ادامه‌داد: ۴۸ هزار واحد مسکن در بافت‌های فرسوده در استان تهران در حال ساخت است.

این مقام مسوول، تعداد افتتاحیه‌ها در محلات بازآفرینی شهر تهران در دولت سیزدهم و دوره مدیریت شهری جدید را تا پایان دهه فجر امسال نزدیک‌به ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد اعلام کرد.

میانگین زمان ساخت پروژه‌های مسکونی در بافت فرسوده ۱۸ ماه است

آیینی توضیح‌داد: متوسط زمان ساخت پروژه‌ها در بافت‌های فرسوده، حدود ۱۸ ماه است که این امر می‌تواند به سرعت ساخت مسکن و رسیدن به نقطه تعادل عرضه و تقاضا این بازار کمک شایانی کند.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به اینکه عوارض صدور پروانه ساختمانی در بافت‌های فرسوده شهر تهران رایگان است، گفت: انشعابات آب و برق و گاز در محلات هدف بازآفرینی شهری محفوظ و انشعابات جدید باید در اسرع وقت صادر شود.

صدور پروانه ساختمانی بافت‌های فرسوده توسط شهرداری‌ها در ۳ ماه

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه متقاضیان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده از همه حمایت‌ها و معافیت‌های نهضت ملی مسکن برخوردار می‌شوند، توضیح‌داد: بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور، پیش‌بینی شده که صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری‌ها، حداکثر در مدت سه ماه باید انجام شود.

آیینی تصریح‌کرد: همه مالکان و سازندگان توسعه‌گران از فرصت طلایی به دست آمده در نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده کنند و در ایام دهه فجر در زمینه دریافت پروانه ساختمانی خود اقدام کنند.

برپایه این گزارش، پروژه مجتمع مسکونی۳۲۰ واحدی مقدم منطقه ۱۷ تهران در زمینی به مساحت نزدیک‌به ۱۶ هزار متر مربع با امکانات سالن ورزشی، سینما، فضای تجاری، مهد کودک، محل فعالیت‌های اجتماعی، مسجد و فضای بازی کودکان که در مدت سه سال ساخته خواهد شد.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی