امروز ۷ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

در سال های اخیر،ف دو کشور جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برای رشد و توسعه تجارت با یکدیگر برنامه ریزی و تلاش می کنند.

به گزارش پایروس نیوز به نقل از اسپوتنیک، نخستین رویداد “برنامه ملی توسعه و حمایت از غزال‌های دانش‌بنیان” عصر سه شنبه دوم مرداد ماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و جمعی از مدیران و مسئولان حوزه علم و فناوری کشور و فعالان شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان کشور در تالار خواجه‌نصیرالدین طوسی مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما، برگزار می‌شود.

شرکت های غزال دانش بنیان از ویژگی‌ های خاصی در شاخصه ‌های رشد و پایداری برخوردار هستند که آنها را از دیگر شرکت‌ های دانش بنیان مجزا می‌کند، یکی از این شاخص‌ها صادرات است.

ورود ایران به بازار کاتالیست روسیه

دو کشور جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه سالیان متمادی برای رشد و توسعه تجارت با یکدیگر تلاش کردند، یکی از مهم‌ترین این تجارت‌ها صادرات تکنولوژی از سوی ایران بود که پس از آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین با توجه به شرایط بازار روسیه این عمل شدت گرفت.

رضا اسدی فرد، معاون توسعه ی شرکت های دانش بنیان، در این زمینه به خبرنگار اسپوتنیک در تهران گفت: “از شرکت‌ های غزالی که انتخاب شده‌اند تعدادی از آنها هم اکنون به روسیه صادرات دارند، یکی از این شرکت‌ های دانش بنیان در حوزه دارو است که دارو های ضد سرطان تولید می‌کند و سال گذشته یک قرارداد ۷۴ میلیون یورویی برای ۵ سال جهت صادرات یکی از داروهای خود به روسیه منعقد کرده است”.

ایران آماده صادرات دارو به روسیه

وی افزود: “البته که این شرکت سبد متنوعی از داروها دارد و روند ثبت و صادرات داروها به کشورهای مختلف روندی طولانی است، که این روند برای یکی از داروهای ضد سرطان این شرکت دانش بنیان در روسیه طی شده و از سال گذشته صادرات آن آغاز شده.

خوشبختانه چندین شرکت دانش بنیان ما هم اکنون در حال صادرات توربین‌های نیروگاهی به روسیه هستند که این نشان دهنده تعامل بسیار مطلوب ایران و روسیه در حوزه دانش بنیان‌ها است”.

معاون توسعه ی شرکت های دانش بنیان، بازار روسیه را تکنولوژی پذیر توصیف کرد و اظهار داشت: “نباید فراموش کنیم که دو کشور بستر مناسبی برای تعامل علم، فناوری و تکنولوژی با یکدیگر دارند. م نزدیکی جغرافیایی و هم بازار تکنولوژی پذیرتر روسیه نسبت به سایر همسایگان ایران ، را می‌توان از علل این موضوع توصیف کرد.

برخی از همسایگان ایران نیاز چندانی به کالای تکنولوژی ندارند اما خوبی بازار روسیه برای ایران و تقریباً بازار ایران برای روسیه آن است که هر دو کشور تکنولوژی پذیر هستند و نیاز به کالاهای تکنولوژی دارند”.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی