او به خبرنگار تسنیم گفت: یکی از بخشهایی که در جریان برنامه هفتم توسعه مورد بحثمان بوده پافشاری روی ارتقاء بودجه فرهنگی است. همیشه از نظر تخصیص بودجه، حوزه فرهنگ مظلوم واقع شده و یکسری از اتفاقات در کشور وجود دارد که نیازمند ارتقاء و توجه است. یکی از آنها حوزه کودک و نوجوان است که ما بارها دربارهاش با مسئولین نهادهای ذیربط صحبت کردهایم.
منتظری تأکید کرد: وزارت ارشاد و صداوسیما در قبال کودک و نوجوان مسئولاند. اصلاً در برنامه هفتم توسعه هم پیشبینی داشتهایم برای حوزه کودک و نوجوان یک اتفاق نوآورانه و خلاقانه ایجاد شود؛ در جامعه ما باید کودکان و نوجوانان را به سمت خلاقیت و نوآوری سوق دهیم. برای تحقق این امر حتماً به محصولات فرهنگی و هنری متنوع، جذاب و دلچسبی نیازمندیم. ناگفته نماند که مسئولین نهادهای فرهنگی ما همچون رسانه ملّی و وزارت فرهنگ هم قدمهای خوبی برداشتهاند اما تا ایدهآل فاصله بسیار داریم.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین به نظارت جدّی در قبال توجه به ارتقاء بودجه فرهنگی اشاره کرد و افزود: ما همیشه در کمیسیون فرهنگی برای افزایش بودجه فرهنگی تلاش کردهایم و الان در برنامه هفتم این تلاش مضاعف شده تا این حوزه را از مظلومیت خارج کنیم و در این سالها که تا حدود یک و نیم درصد بودجهاش رسیده این بودجه به هفت درصد افزایش یابد. اما به همان میزان هم نظارت باید اتفاق بیفتد تا خروجیها و اتفاقات هم به همان میزان پررنگ، اصولی و درست پیش بروند.