امروز ۳ آذر ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آشنایی روزافزون شهروندان روسی با انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره)


به گزارش پایروس، در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل امت (ره) ، بنیاد مطالعات اسلامی ابن‌سینا بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب با موضوعات مختلف ، از جمله تاریخ و تمدن ایرانی-اسلامی ، عرفان و فلسفه اسلامی ، انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس ، امام خمینی (ره) ، زبان و ادب فارسی و تاریخ و هنر اسلامی را به دانشکده آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو اهداء کرد.
آندری گریگورویچ معاون علمی انستیتو آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو در این مراسم ، ضمن تجلیل از خدمات بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا گفت : این بنیاد با عرضه آثار فاخر در حوزه‌های متنوع ، پل ارتباطی میان تاریخ و تمدن ایرانی-اسلامی با روسیه است.
وی افزود : بنیاد این‌سینا و انتشارات صدرا سهم بررگی در آشنایی مردم ، بویژه دانشجویان و دانش‌پژوهان روسی با ایران ، انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) دارد.
ماکسیم ‌دلینات ، استاد زبان فارسی دانشگاه دولتی مسکو نیز گفت : بسیاری از استادان و دانشجویان ، محققان و اندیشمندان روسی از طریق کتاب‌ها ، آثار مکتوب ، مقالات علمی و محتواهای صوتی و تصویری بنیاد ابن سینا توانستند ایران و امام خمینی را بشناسند و درباره پیام تاریخی امام خمینی تحقیق و پژوهش کنند.
حمید هادوی مدیر بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما ، به ماموریت این بنیاد در تحقق پیام تاریخی حضرت امام خمینی (ره) خطاب به میخائیل گورباچوف اشاره کرد و افزود : همانگونه که امام راحل امت در آن پیام تاریخی ، سردمداران وقت اتحادجماهیرشوروی را به شناخت مبانی اسلام دعوت کردند ، بنیاد ابن سینا نیز در همان راستا و برای آشنا کردن روس‌ها و بویژه دانشجویان و دانش‌پژ‌وهان با مبانی اسلام، عرفان و فلسفه ، انقلاب اسلامی و نیز فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی تلاش کرده است.  
مدیر بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا با بیان اینکه این بنیاد در ۱۵ سال گذشته بیش از ۳۸۰ عنوان کتاب به زبان روسی منتشر کرده است، گفت:در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار فقید نظام جمهوری اسلامی ایران،  ۲۰۰ عنوان از این کتاب ها به دانشکده آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو اهدا شد.
حمید هادوی افزود: بیش از ۱۵ اثر از این کتاب ها با همکاری استادان این انستیتو که در حوزه های زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی و اسلام شناسی، صاحب نظر و معروف هستند، به چاپ رسیده است.
مدیر بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا مأموریت این بنیاد را حمایت و توسعه اسلام شناسی ، ایران‌شناسی و آشناسازی شهروندان روسی با انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و امام راحل امت (ره) عنوان کرد و گفت: در این راستا، همکاری گسترده ای در تولید محتوا و ارائه مباحث پژوهشی و آموزشی متنوع برای مخاطبان روس زبان با دانشگاه های مختلف داشته ایم.
————
مصاحبه‌ها :
۱- آندری گریگورویچ معاون علمی انستیتو آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو
۲-حمید هادوی مدیر بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا
۳-ماکسیم ‌دلینات ، استاد زبان فارسی دانشگاه دولتی مسکو
۴- ولادیمیر ایوانوف ، استاد کرسی زبان فارسی دانشگاه دولتی مسکو

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی