به گزارش پایروس نیوز ،محققانی از چین و تایوان در پژوهشی با استفاده از دادههای ۴۸۴ هزار و ۹۱۶ نفر بین سالهای ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۱ با میانگین سنی ۴۰.۳ سال که بیش از نیمی از آنها زن بودند، ریسک مرگومیر و امید به زندگی را بررسی کردند. این افراد از نظر کیفیت خواب، مدت خواب و استفادهکردن یا نکردن از قرص خواب بررسی شدند. همچنین با آزمایشهای پزشکی مشخص شده بود سابقه بیماری که ممکن بود بر ریسک مرگ زودهنگامشان تأثیر بگذارد، ندارند.
پژوهشگران براساس برنامه خواب این افراد آنها را به ۴ دسته تقسیم کردند: کسانی که هر شب کمتر از ۴ ساعت میخوابیدند، کسانی که هر شب بین ۴ تا ۶ ساعت میخوابیدند، کسانی که هر شب بین ۶ تا ۸ ساعت میخوابیدند و کسانی که هر شب بیش از ۸ ساعت میخوابیدند.
افرادی که قرص خواب استفاده نمیکردند و هر شب بین ۶ تا ۸ ساعت میخوابیدند، در مقایسه با کسانی که هر شب کمتر از ۴ ساعت و بیشتر از ۸ ساعت میخوابیدند، با کمترین ریسک مرگ روبهرو بودند اما کسانی که با قرص خواب بین ۶ تا ۸ ساعت میخوابیدند، از نظر خطر مرگومیر نسبت به بقیه افراد ۵۵ درصد ریسک بالاتر داشتند.
محققان همچنین دریافتند مصرف قرص خواب میتواند امید به زندگی را کاهش دهد. امید به زندگی در مردانی که این قرص را مصرف میکردند، ۵.۳ سال و در زنان ۵.۷ سال کمتر از بقیه بود. بهعلاوه، کسانی که از قرص خواب استفاده میکردند، نسبت به کسانی که هر شب طبیعی ۶ تا ۸ ساعت میخوابیدند، ریسک بالاتری برای ابتلا به سرطان داشتند.
منبع: خبر لحظه ای