وی افزود: به منظور تسهیل امور تشکلها در بخشهای کارگری و کارفرمایی و کانونهای کارگران بازنشسته و همچنین تحقق نظام دولت الکترونیک، تکریم ارباب رجوع و کمک به اجرای مقررات ذیل قانون مبارزه با پولشویی، پس از تلاشهای فراوان و نشستهای متعدد با پایگاه ثبت اطلاعات اشخاص حقوقی قوه قضائیه، شیوهنامه تخصیص و ساماندهی شناسه ملّی و ثبت تغییرات سازمانهای ذیربط در کارگروه مربوط، تنظیم و تصویب شد.
نژادموسوی ادامه داد: در گام بعدی، پس از تعیین شرکت پیمانکار، «سامانه صدور شناسه ملی» تهیه و در این ادارهکل راهاندازی و مراحل آزمایشی را طی کرده و آماده بهرهبرداری در سراسر کشور است.
وی افزود: با بهرهمندی از سامانه یادشده امکان دریافت شناسه ملی برای تمام تشکلهای فاقد شناسه که پیشبینی میشود بالغ بر پنج هزار مورد باشد، فراهم شده است.
مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: تسهیل و تسریع در انجام امور مرتبط با سازمانهای یادشده، حذف الزام مراجعه حضوری به اداراتکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۳۱ استان و این ادارهکل و یا ادارهکل ثبت شرکتها و مؤسسات غیرتجاری برای دریافت شناسه ملی، ایجاد شفافیت در عملکرد مالی تشکلها و حذف تشکلهای کاغذی و غیرفعال از جمله مزایا و محاسن این سامانه است.