امروز ۷ آذر ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

روسیه متقاضی اتوبوس برقی ایران

به گزارش پایروس به نقل از دانشجو، سید احمد میررفیع؛ رییس هیات مدیره ایران‌خودرو دیزل با بیان اینکه امسال رکورد ۶۴ ساله تولید را شکستیم، اظهار داشت: رشد تولید از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد دو برابری داشته و نسبت به سال ٩٩ میزان رشد تولید به ١٠ برابر رسید. همچنین سود عملیاتی در سال گذشته به ٨.۵ هزار میلیارد تومان رسید که این عدد در سال ١۴٠٠، ٢ هزار و ٢٩٩ میلیارد تومان بود و ارزش حقوق مالکانه در سال گذشته مثبت ١۴ هزار میلیارد بوده که این عدد در آبان سال ٩٩ حدود منفی ۵ هزار میلیارد تومان بوده‌است.

وی درباره ارزش بازار این شرکت گفت: در حالی که ارزش بازار در سال ٩٩ حدود ٢ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان بوده این عدد امروز به ۴٩ هزار میلیارد تومان رسیده، عده‌ای شاید مدعی باشند در این رشد تورم باشد از این رو ارزش دلاری هم اعلام می‌شود و ارزش دلاری این شرکت در سال ١٣٨٠ حدود ٨١ میلیون دلار بوده که امروز با نرخ دلار آزاد این عدد به ٩٧٨ میلیون دلا رسیده است.   رییس هیات مدیره ایران‌خودرو دیزل ادامه داد: طبق آمار‌های وزارت راه و شهرسازی از سال ٩٧ تا ١۴٠١ باید به ١٠٠ هزار ناوگان جدید نیاز داشتیم، اما ۶۶ هزار خودرو تولید انجام شد و به همین دلیل شاهد گزارش‌هایی هستیم که صیفی‌جات در شهری مانند شیراز کامیونی برای حمل ندارد و فاسد می‌شود و همین کمبود خودرو و عدم تولید در طول سال‌های گذشته مشکلاتی برای دولت ایجاد کرده‌است.

وی درباره تصمیمات جدید برای توقف تولید کامیون‌های نارنجی گفت: برنامه برای تغییر تولید خودروی نارنجی داریم که به در شرایط تولید انبوه رسیده‌ایم. بادی توجه داشت هر چند این کامیون حاضر حفظ شده، اما در  باطن تغییرات زیادی داشت و در طول این سال‌ها استاندارد‌ها به آن اضافه شده‌است. البته  مهر ماه سال آینده  از ۴ محصول جدید رونمایی خواهیم داشت و در این باره با شرکت‌های بزرگ مذاکراتی داشتیم.

رییس هیات مدیره ایران‌خودرو دیزل در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو از تولید اتوبوس‌های برقی و مذاکرات برای صادرات آن خبر داد و گفت: در بخش اتوبوس درون شهری به تولید قابل توجه رسیدیم و از برقی سازی هم غافل نشدیم و اتوبوس برقی با تولید رسید و تاییدیه‌ها و مجوز‌ها را دریافت کرد و به تولید ٢٠٠٠ دستگاه می‌رسیم.   میررفیع درباره کشور‌های متقاضی این اتوبوس‌ها ادامه داد: اتوبوس‌های برقی در کشور هنوز به تولید انبوه نرسیده، اما آمادگی تولید انبوه را داریم. تقاضای صادراتی بسیار زیادی دارد و کشور‌های منطقه از جمله روسیه متقاضی این محصول است، اما چون در داخل کشور به تولید انبوه نرسیده نمی‌توان برای صادرات آن برنامه‌ریزی کرد، اما مذاکراتی با چند کشور برای صادرات انجام شده‌است.

وی در پایان مطرح کرد:برخی از محصولات فرصت‌های صادراتی دارد و نگران بازار نیستیم.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی