به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ایران و روسیه به نقل از ایرنا، در راستای تداوم برنامههای توسعه دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم، “قیس بن محمد الیوسف” وزیر صنعت، تجارت و توسعه سرمایه گذاری عمان که در رأس هیأتی بیش از ۶۰ نفر متشکل از مسوولان دولتی، رئیس، هیأت رئیسه و اعضای اتاق بازرگانی و صنایع عمان و تعدادی از رؤسای اتاقهای بازرگانی و شرکتهای بخش خصوصی این کشور به ایران سفر کرده است، به همراه “علی رسولیان” معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از شهرک صنعتی شمس آباد و چهار واحد صنعتی و تولیدی در این شهرک صنعتی بازدید کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان در این دیدار و بازدیدهای انجام شده، گزارشی از توانمندیها و ظرفیتهای صنعتی کشورمان در شهرکها و نواحی صنعتی را ارایه داد و افزود: با توجه به فعال بودن ۸۵۸ شهرک و ناحیه صنعتی در کشورمان این حوزه میتواند زمینهساز ارتقاء مراودات صنعتی دو کشور باشد.
“علی رسولیان” اضافه کرد: در شهرکها و نواحی صنعتی کشورمان بیش از ۵۱ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط فعال هستند که زمینه اشتغال بیش از یک میلیون نفر را فراهم آورده است.
وی خاطرنشان کرد: به هم رسانی بنگاههای کوچک و متوسط دو کشور و ارتباطگیری کسب و کارها نیز زمینه دیگری برای ارتقای مراودات اقتصادی میباشد.
وزیر صنعت، تجارت و توسعه سرمایه گذاری عمان و هیأت همراه همچنین از خرید کالاهای ایرانی از جمله لوازم برقی و خانگی، محصولات الکترونیک، کاشی و سرامیک، دارو و غیره استقبال کردند.
این هیأت اقتصادی و تجاری به استفاده از توانمندیهای صنعتی کشورمان در حوزه شهرکها و نواحی صنعتی علاقمند بودند و از سرمایهگذاریهای مشترک صنعتی استقبال کردند.
عمانیها ضمن اعلام آمادگی برای توسعه همکاریهای مشترک، ظرفیتهای صنعتی کشورمان را زمینه ساز ارتقای مبادلات تجاری و تعمیق همکاریها دانستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران نیز در این بازدیدها گزارشی از توانمندیها و ظرفیتهای واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی شمس آباد را به هیات عمانی ارایه داد.
گفتنی است قیس بن محمد الیوسف، وزیر صنعت و تجارت و توسعه سرمایه گذاری عمان در سفر خود به ایران، علاوه بر دیدار و گفتوگو با مقامهای کشورمان، در افتتاحیه نمایشگاه بین المللی “ایران اکسپو” و همچنین همایش تجاری مشترک در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران شرکت میکند.
هیأت مذکور طی روزهای آینده همچنین از برخی مراکز تولیدی و صنعتی ایران نیز بازدید خواهند کرد.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی و ۶ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، ۸۶ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، هفت شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۵۰ هزار و ۳۷۳ واحد صنعتی و چهار هزار و ۲۶۰ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۹۳ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.