به گزارش پایروس به نقل از موج، سید حسین حسینی در گمیشان با بیان اینکه سال گذشته ۱۸ تُن خاویار از کشور صادر شد، اظهار کرد: در ۱۴۰۱ میزان چهار هزار تُن گوشت خاویاری صادر کردیم.
وی افزود: در حال حاضر ۱۹۱ مزرعه در ۲۳ استان کشور در زمینه پرورش، تکثیر و رهاسازی ماهیان خاویاری، فعال هستند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: برنامه داریم ظرف ۶ تا ۷ سال، تولید گوشت خاویار در کشور را به ۲۰ هزار تُن و تولید خاویار را به ۱۰۰ تُن برسانیم.