سرگئی لاوروف گفت: ” آنچه اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا با دوروف انجام می دهند “مشابه اقدامات آنها در مورد سوء استفاده از جهانی شدن است”.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در آخر هفته گفت که مسکو در گذشته نیز با مدیر اجرایی تلگرام مشکلاتی داشت، اما برخلاف پاریس هرگز سعی نکرد او را دستگیر کند.
پسکوف استدلال کرد که مسئول دانستن دوروف برای جنایاتی که افراد دیگر با استفاده از برنامه او مرتکب شدهاند، مانند دستگیری سران خودروسازان فرانسوی رنو یا سیتروئن است زیرا «تروریستها از خودروها نیز استفاده میکنند.”
دوروف که در سنت پترزبورگ به دنیا آمده است، در سال ۲۰۱۴ پس از اینکه سازمان های مجری قانون او را متهم به امتناع از دسترسی بازرسان به ارتباطات مظنونان تروریسم کردند، رسما روسیه را ترک کرد. این اختلاف در سال ۲۰۲۰ حل و فصل شد که تنظیم کننده مخابرات روسیه اعلام کرد که هیچ مشکل دیگری با تلگرام ندارد.
دوروف در مصاحبهای با روزنامهنگار آمریکایی تاکر کارلسون در ماه آوریل تاکید کرد که او بارها از ارائه اطلاعات کاربران به مقامات، از جمله سرویسهای اطلاعاتی ایالات متحده، یا نصب یک “درپشتی” نظارتی در برنامه که تقریباً یک میلیارد کاربر ماهانه دارد، خودداری کرده است.