امروز ۲ دی ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

معاون رییس جمهور از خیز دولت برای تربیت ۵۰۰ هزار نفر نیروی متخصص اقتصاد دیجیتال خبر داد

محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور

به گزارش پایروس سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در گفت و گویی تاکید کرد: برنامه هفتم یک رویکرد ۵ ساله در بخش های مختلف کشور است لذا ضرورت داشت که با دقت تنظیم شود و دولت در این راستا برنامه هفتم را براساس سیاست‌های ابلاغی و آسیب شناسی از ۶ برنامه قبلی و با تاکید و توصیه مقام معظم رهبری بر مبنای مسئله محوری تهیه کرده است. در این برنامه موضوعاتی مانند رشد اقتصادی، کنترل تورم، ظرفیت‌های کشور در حوزه‌های مختلف از جمله ترانزیت، افزایش بهره وری، مشکلات صندوق های بازنشستگی، اقتصاد دریامحور و اقتصاد دیجیتال مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: اهداف و سیاستگذاری‌های خوبی در برنامه هفتم در بخش‌های سیاسی، اقتصادی، سیاست خارجی و فرهنگی و آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است و با اجرایی شدن آن می‌توان شاهد گشایش‌های اقتصادی قابل توجهی بود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه به موضوع پرورش در حوزه نهاد آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی به جوانان و نوجوانان و اهمیت فضای مجازی، تاکید جدی شده است و در حوزه اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی تکلیف شده که ۵۰۰ هزار نیروی ماهر و متخصص تربیت شود.

معاون رئیس جمهور گفت: اینکه بایدن می‌گوید اگر رژیم صهیونیستی هم نبود ما آنرا ایجاد می‌کردیم حاکی از آنست که استکبار از وجود خنجری بر پهلوی امت اسلامی سود می‌برد اما شرایط به گونه‌ای رقم خورده است که جنایت و وحشیگری صهیونیست‌ها علیه زنان و کودکان بی‌دفاع و مظلوم فلسطین در سایه حمایت همه‌جانبه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، ماهیت واقعی آنها در دفاع از حقوق بشر را پیش دیدگان جهانیان قرار داده است و بی‌تردید با آگاهی ملت‌ها دیگر نمی‌توانند با شعارها و وعده‌های فریبنده، رژیم تبهکار صهیونیستی را تقویت و تثبیت کنند، در واقع با بیداری و مقاومت مردم ستمدیده فلسطین و آگاه شدن افکار عمومی دنیا از حقایق منطقه، اسرائیل غاصب و حامیانش به پایان راه نزدیک شده‌اند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از این برنامه تلویزیونی در پاسخ به سوالی درباره برنامه هفتم توسعه اظهارداشت: دولت بلافاصله پس از ابلاغ سیاست های کلی از جانب رهبری، برنامه هفتم توسعه را تدوین و تقدیم مجلس کرد و این برنامه پس از بررسی در کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس در حال بررسی است و انتظار می‌رود در روزهای آتی رسیدگی به آن به پایان برسید.

محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به ویژگی‌های بارز برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: برنامه هفتم یک رویکرد ۵ ساله در بخش های مختلف کشور است لذا ضرورت داشت که با دقت تنظیم شود و دولت در این راستا برنامه هفتم را براساس سیاست‌های ابلاغی و آسیب شناسی از ۶ برنامه قبلی و با تاکید و توصیه مقام معظم رهبری بر مبنای مسئله محوری تهیه کرد و در آن موضوعاتی مانند رشد اقتصادی، کنترل تورم، ظرفیت های کشور در حوزه های مختلف از جمله ترانزیت، افزایش بهره وری، مشکلات صندوق های بازنشستگی، اقتصاد دریا محور و اقتصاد رقومی (دیجیتال) مورد توجه قرار گرفته است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره تغییرات زیادی که نمایندگان در مفاد این لایحه داشته اند، گفت: در ابتدای بررسی در کمیسیون تلفیق تغییرات زیادی در لایحه صورت گرفت و بعضاً معادل موادی که در لایحه وجود داشت احکام و مواد جدیدی به آن ملحق شد که بار مالی داشت و خلاف اصل ۷۵ قانون اساسی بود با توجه به اینکه شاکله لایحه نباید تغییر کند طی جلسات سران دو قوه و گفت و گو با اعضای کمیسیون این مشکل با تفاهم در حال حل و فصل است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اهداف و سیاست‌های خوبی در برنامه هفتم در بخش های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است و با اجرایی شدن آن می توان شاهد گشایش‌های اقتصادی بود. در این برنامه به موضوع پرورش دانش‌آموزان، مهارت‌آموزی و توجه به فضای مجازی تاکید جدی شده است و در حوزه اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی تکلیف شده که ۵۰۰ هزار نیروی ماهر و متخصص تربیت شود.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی