به گزارش پایروس احمد رضا رئیس زاده با بیان اینکه سطح زیرکشت زعفران در استان اصفهان نسبت به سال مشابه ۱۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: زعفران تولید شده در استان توسط شرکتهای مخصوص جمعآوری شده که بیشترین میزان آن به کشورهای خارجی صادر میشود.
وی افزود: بهترین و صحیح ترین الگوی کشت الگویی است که کشاورزان در هر منطقه از دنیا با توجه به طبیعت آن منطقه انجام میدهند و مناطقی از استان می تواند برای کشت بسیار مفید باشد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: در این رابطه جهاد کشاورزی آموزش های لازم را برای توسعه این محصول به کشاورزان می دهد و آن را به سمت کشت های این چنینی هدایت می کند چرا که زعفران می تواند در اصفهان به جای برنج و بادام که نیاز آبی زیادی نسبت به زعفران دارند کشت شود.
وی ادامه داد: در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشتهای جایگزین و کم آب بر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کردهاند.
رئیس زاده با اشاره به اینکه روند پرداخت تسهیلات دولتی در طی چند سال اخیر برای توسعه کشت گیاهان دارویی مطلوب بوده است،تصریح کرد: اینکه دولت تسهیلات کم بهره را برای تولید گیاهان دارویی در اختیار کشاورزان بگذارد می تواند نویدی باشد برای توسعه بیشتر کشت این گیاهان و به خصوص زعفران که دارای ارزش افزوده بالایی است.