امروز ۳ دی ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

افزایش ۱۰ درصدی سطح زیرکشت زعفران در اصفهان

سطح زیرکشت زعفران اصفهان

به گزارش پایروس احمد رضا رئیس زاده  با بیان اینکه سطح زیرکشت زعفران در استان اصفهان نسبت به سال مشابه ۱۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: زعفران تولید شده در استان توسط شرکت‎های مخصوص جمع‎آوری شده که بیشترین میزان آن به کشورهای خارجی صادر می‎شود.

وی افزود: بهترین و صحیح ترین الگوی کشت الگویی است که کشاورزان در هر منطقه از دنیا با توجه به طبیعت آن منطقه انجام می‌دهند و مناطقی از استان می تواند برای کشت بسیار مفید باشد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: در این رابطه جهاد کشاورزی آموزش های لازم را برای توسعه این محصول به کشاورزان می دهد و آن را به سمت کشت های این چنینی هدایت می کند چرا که زعفران می تواند در اصفهان به جای برنج و بادام که نیاز آبی زیادی نسبت به زعفران دارند کشت شود.

وی ادامه داد: در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشت‌های جایگزین و کم آب بر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کرده‌اند.

رئیس زاده با اشاره به اینکه روند پرداخت تسهیلات دولتی در طی چند سال اخیر برای توسعه کشت گیاهان دارویی مطلوب بوده است،تصریح کرد: اینکه دولت تسهیلات کم بهره را برای تولید گیاهان دارویی در اختیار کشاورزان بگذارد می تواند نویدی باشد برای توسعه بیشتر کشت این گیاهان و به خصوص زعفران که دارای ارزش افزوده بالایی است.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی