امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تنش های دریای سرخ به شرکت‌های آلمانی خسارت زد

تنش های دریای سرخ به شرکت‌های آلمانی خسارت زد

به گزارش پایگاه خبری پایروس؛ صنایع شیمیایی آلمان به خاطر اختلال در حمل و نقل کشتی‌های تجاری در دریای سرخ با کمبود قطعات و مواد اولیه صادر شده از کشورهای آسیایی روبرو هستند. بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده مواد شیمیایی در این کشور زنگ هشدار برای کمبود مواد را به صدا درآورده‌اند.

صادرات کشورهای آسیایی به اروپا، از قطعات خودرو و تجهیزات مهندسی گرفته تا مواد شیمیایی و اسباب‌بازی، برای رسیدن به مقصد زمان بیشتری نیاز دارند چون به جای کانال سوئز مجبور هستند قاره آفریقا را دور بزنند.

یکی از قربانیان اولیه کمبود قطعات و مواد اولیه شرکت خودروسازی تسلا در برلین است که پیش از این با مشکل جنگ اوکراین روبرو بود و حالا تنش‌های دریای سرخ مشکلات مضاعفی برای آن ایجاد کرده است.

بخش مواد شیمیایی آلمان، سومین صنعت بزرگ این کشور پس از خودرو و مهندسی با فروش سالانه حدود ۲۶۰ میلیارد یورو برای حدود یک سوم واردات خود از خارج از اروپا، به آسیا متکی است.

مارتینا نایتسونگر مدیر عامل و مالک شرکت کی‌جی (KG) تولید کننده مواد شیمیایی از سه برابر شدن هزینه‌های این شرکت بعد از تنش‌های دریای سرخ خبر می‌دهد.

وی گفت: بعد از این حوادث هنوز نتوانسته‌ایم هزینه‌ها را مدیریت کنیم.

به گفته نایتسونگر کاهش تولیدات این شرکت خسارت قابل توجهی به فروش وارد کرده است و ممکن است سه شیفت کاری این شرکت دچار تعدیل شود.

با آغاز جنگ رژیم اسرائیل علیه غزه و بمباران‌های بی وقفه مناطق مسکونی، آموزشی و درمانی این منطقه از سوی بمب افکن‌های رژیم تل آویو، هر یک از گروه‌های مقاومت اسلامی منطقه وظیفه‌ای را در حمایت از مردم مظلوم غزه بر عهده گرفته است. در این میان، گروه‌های عراقی بیش از ۱۰۰ بار پایگاه‌های آمریکایی در عراق و سوریه را هدف قرار گرفته اند تا به آمریکایی‌ها تفهیم کنند که هزینه حمایت از رژیم اسرائیل در کشتار مردم غزه بسیار بالا است.

به گزارش ایرنا، نیروهای دریایی یمن هشدار داده‌است که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را در دریای سرخ تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

از طرفی آمریکا مدعی است که ائتلافی دریایی برای مقابله با عملیات ارتش یمن در دریایی سرخ ایجاد کرده است اما فرانسه، اسپانیا و ایتالیا با تایید خروج خود از این ائتلاف، از تحویل کشتی‌های جنگی خود به فرماندهی ایالات متحده خودداری کرده‌اند و تنها کشور عربی که حاضر به عضویت در آن شد، بحرین بود.

آمریکا و انگلیس با همراهی هشت کشور دیگر، ۲۱ دی‌ماه جاری برابر با ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴ در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، به مواضع انصارالله یمن حمله کردند.

شورای امنیت سازمان ملل ۲۰ دی ماه جاری برابر با ۱۰ ژانویه ۲۰۲۴، قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را با شماره ۲۷۲۲ علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایت‌های واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد.

این قطعنامه، ۱۱ رای موافق ۱۵ عضو شورای امنیت را بدست آورد و بدون هیچ مخالفتی انجام شد و چهار عضو شورای امنیت از جمله روسیه و چین و الجزایر به آن رای ممتنع دادند. روسیه و چین از حق وتوی خود استفاده نکردند.

قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از انصارالله یمن خواسته است حملات به محموله‌های تجاری و خطوط کشتیرانی را متوقف کند. این قطعنامه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در دریای سرخ و منطقه است و از همه طرف‌ها می‌خواهد تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران شامل حمایت از گفت‌ وگو و روند صلح یمن را تقویت کنند.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی