به گزارش پایروس، «محمدصادق خیاطیان» در نشست مشترک مسئولان صندوق نوآوری و بانک ملت با بیان اینکه امروز صندوق نوآوری نقش منحصر به فردی را در توسعه زیستبوم نوآوری و اقتصاد دانشبنیان ایفا میکند، به نقش شرکتهای دانشبنیان در این زیست بوم اشاره کرد گفت: امروز این شرکتها برای تمامی ارکان دولت اهمیت بسیاری دارند و این مسئله به فرصتی برای توسعه جدی اقتصاد دانشبنیان تبدیل شده است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به نقش شبکه بانکی در توسعه اقتصاد دانشبنیان و نیز تامین مالی شرکتهای دانشبنیان با همکاری صندوق نوآوری گفت: بانکها بهطور کلی و بانک ملت به طور خاص رویکردشان در طول سالهای گذشته در تعامل با صندوق نوآوری قابل تقدیر بوده است.
به گفته دکتر خیاطیان صندوق نوآوری در تلاش است تا شرکتهای دانشبنیان را در فرآیند تامین مالی، به جای تسهیلات، به سمت سرمایهگذاری سوق دهد.
وی در پایان بیان کرد: در موضوع انتشار صکوک نوآوری به نفع شرکتهای دانشبنیان در بازار سرمایه نیز ظرفیت همکاری بسیار بالاست و توانمندی خوبی در بانک ملت وجود دارد. این مسئله نیز میتواند یکی از زمینههای همکاری ما با بانک ملت باشد. پیشبینی ما این است که شرکتهای دانشبنیان بزرگ از مقوله صکوک نوآوری استقبال خوبی به عمل خواهند آورد.
صندوق نوآوری در میان جامعه دانشبنیانها از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است
در ادامه این نشست «مصطفی زمانیان»، عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امروز فرصت مغتنمی برای برداشتن گامهای بلند در حوزه تامین مالی نوآوری و همکاری با شبکه بانکی کشور پیش آمده است، گفت: باید از این فرصت برای طراحی منابع پایدار در جهت تامین مالی شرکتهای دانشبنیان نهایت بهره را ببریم.
وی با بیان اینکه امروز صندوق نوآوری در میان جامعه دانشبنیانها از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: صندوق نوآوری یکی از خوشنامترین، شفافترین و مدرنترین ساختارهای درونبخش دولتی را در کشور داراست و توانسته نقش مهمی در توسعه کوسیستم نوآوری ایفا کند.
پرداخت هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک ملت به شرکتهای دانش بنیان
«روحالله ذوالفقاری»، معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری نیز در این نشست بیان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک ملت از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تفاهمنامه همکاری خود را امضا کردند.
وی افزود: بانک ملت در سال ۱۴۰۱ بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان پرداخت کرده است. علاوه بر این در تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۶ نیز ۹۷۰ میلیارد تومان برای بانک ملت در نظر گرفته شده بود که از این میزان ۲۶۹ فقره به مبلغ ۲۶۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.
ذوالفقاری ادامه داد: در حوزه ضمانتنامه نیز ۳۰۰ میلیارد تومان میزان ضمانتنامههایی بوده که بانک ملت برای شرکتهای دانشبنیان صادر کرده است.