فورد اعلام کرده است که در بحبوحه فروش ضعیف خودروهای الکتریکی و مشکلات اقتصادی، ۴۰۰۰ کارمند خود را در این قاره اخراج خواهد کرد.
خودروساز آمریکایی فورد اعلام کرده است که ۴۰۰۰ نیروی کار خود را در اروپا اخراج می کند و به جدیدترین خودروسازی تبدیل می شود که تلاش می کند هزینه ها را در میان فروش ضعیف خودروهای الکتریکی (EV) و رقابت چین کاهش دهد.
این شرکت روز چهارشنبه اعلام کرد که این کاهش مشاغل حدود ۱۴ درصد از ۲۸۰۰۰ نیروی کار فورد در اروپا و حدود ۲.۳ درصد از کل نیروی کار آن که ۱۷۴۰۰۰ نفر است را تشکیل می دهد و تا پایان سال ۲۰۲۷ تکمیل می شود. بخش عمده ای از اخراج ها در آلمان، جایی که ۲۹۰۰ موقعیت شغلی در خطر است، و در بریتانیا، با انتظار کاهش ۸۰۰ شغل، صورت می گیرد.
این خودروساز آمریکایی پس از نیسان، استلانتیس و جنرال موتورز جدیدترین شرکتی خواهد بود که در تلاش برای کاهش هزینه ها به گامی جدی متوسل می شود زیرا بخش خودرو با چالش هایی از جمله فروش ضعیف خودروهای برقی مواجه است. فورد سال گذشته اخراج های گسترده ای را به عنوان بخشی از یک طرح ریاضت اقتصادی اعلام کرد و گفت که با تغییر به سمت تولید خودروهای برقی که به پرسنل کمتری نیاز دارد، مشاغل را کاهش می دهد.
دیو جانستون، معاون اروپایی فورد در زمینه تحول و مشارکت، در بیانیهای گفت که انجام اقدامات دشوار اما قاطع برای تضمین رقابتپذیری آینده فورد در اروپا بسیار مهم است.
اعتراض هزاران نفر در بروکسل به کاهش مشاغل غول خودروسازی آلمان بیشتر بخوانید: هزاران نفر در بروکسل به کاهش مشاغل غول خودروسازی آلمان اعتراض کردند.
در بیانیه آمده است: “این تحول بهویژه در اروپا شدید است، جایی که خودروسازان با چالشهای رقابتی و اقتصادی قابلتوجهی روبرو هستند و در عین حال با ناهماهنگی قوانین CO2 و تقاضای مصرفکنندگان برای خودروهای برقی مقابله میکنند.”
این اقدام ضربه سنگینی به اقتصاد برتر اتحادیه اروپا، آلمان میزند، جایی که فولکسواگن بزرگترین خودروساز اتحادیه اروپا پیشتر اعلام کرده بود برای اولین بار در تاریخ ۸۷ ساله خود تعطیلی یا اخراج کارخانهها را در نظر خواهد گرفت.
این پیشرفت در حالی صورت میگیرد که خودروسازان اتحادیه اروپا با بدترین ماههای خود از زمان همهگیری کووید-۱۹ مواجه هستند. بر اساس گزارش مرکز تحقیقات خودرو، فروش خودرو در این بلوک در هشت ماهه اول سال ۲۰۲۴ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو کاهش یافته است.
در اوایل سال جاری، هزاران تظاهرکننده در اعتراض به برنامه های فولکس واگن برای تعطیلی کارخانه آئودی در پایتخت بلژیک به بروکسل هجوم بردند.
بخش خودروسازی آلمان در پنج سال گذشته رو به افول بوده و رقابت پذیری خود را در بحبوحه محدودیت های بودجه ای و همچنین امتناع این کشور از واردات انرژی ارزان روسیه از دست داده است.
منبع: راشا تودی