امروز ۳ دی ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ارائه بسته جدید نظامی آمریکا به اوکراین به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار

به گزارش پایروس به نقل از ایرنا، این بسته کمکی شامل مهمات سامانه تسلیحات دفاعی موسوم به ناسامز (NASAMS)، پهپادهای انتحاری موسوم به فونیکس گوست، سیستم های مین زدایی و ضد پهپاد و همچنین مهمات است.
آمریکا این تجهیزات را از شرکت های خصوصی تهیه خواهد کرد.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به مناسبت پانصدمین روز جنگ اوکراین اعلام کرد که کشورش بمب‌های خوشه‌ای به کی‌یف ارسال می‌کند.

وی با بیان اینکه «تا هر زمانی طول بکشد، در کنار اوکراین خواهیم ایستاد «مدعی شد: دولت روسیه تنها مانع صلح عادلانه و پایدار در اوکراین است.

در پی این اعلام، دولت بایدن بمب های خوشه ای خود را در قالب بسته نظامی جدید ۸۰۰ میلیون دلاری امنیتی به اوکراین ارسال کرد که به گفته کالین کال معاون امور سیاسی پنتاگون، آمریکا “مدرن ترین” بمب‌های خوشه‌ای خود را ارسال کرده است.

بایدن رئیس جمهور ایالات متحده همچنین (۱۳ جولای / ۲۲ تیر) با امضای یک فرمان اجرایی، دستور داد سه هزار نفر از نیروهای ذخیره ارتش آمریکا به جمع نیروهای مستقر این کشور در قاره اروپا اضافه شوند.

از فوریه ۲۰۲۲، پنتاگون بیش از ۲۰ هزار نیروی جدید را در اروپا مستقر کرده است که در پی آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، تعداد فعلی نظامیان آمریکا در سراسر قاره سبز را به بیش از ۱۰۰ هزار نفر رسانده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو و تقویت حضور غرب در نزدیکی مرزهای مشترکش با اوکراین، استقلال جمهوری‌های خلق «دونتسک» و «لوهانسک» را در منطقه «دونباس» به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن (پنجم اسفند ۱۴۰۰)، عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی و جنگ تغییر یافت.

رئیس‌جمهور روسیه اواخر بهمن‌ماه ۱۴۰۰ یعنی یکی دو هفته قبل از آغاز جنگ اوکراین، با ابراز نگرانی از گسترش ناتو به عنوان مهم‌ترین پیمان نظامی و سیاسی غرب که برای مقابله با اتحاد جماهیر شوروی سابق تأسیس شده، گفته بود که هیچ کشور شوروی سابق از جمله اوکراین نباید به عضویت پیمان آتلانتیک شمالی درآید.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی