امروز ۲۷ آبان ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ناوگان خارجی حمل‌ونقل سنگین کارت سوخت اعتباری دریافت می‌کند

به گزارش پایروس به نقل از وزارت نفت، «محمد صادقی» گفت: به‌منظور سامان‌دهی عرضه سوخت به ناوگان خارجی، سامانه‌ای مشترک با راهداری، طراحی و راه‌اندازی شده است که بر اساس اطلاعات این سامانه، برای ناوگان ورودی به کشور، برگه تردد صادر شده و مبدأ، مقصد و مقدار پیمایش ناوگان مشخص می‌شود و بر همین اساس، سوخت موردنیاز ناوگان در کارت اعتباری شخصی مالک شارژ می‌شود.

وی تأکید کرد: پیش از این راهداری بر اساس رفتار متقابل کشورها نرخی را برای ناوگان خارجی‌ مشخص کرده بود و رانندگان با کارت اضطراری موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت را دریافت می‌کردند، اما دریافت مبالغ اضافی، سبب ایجاد مشکلات و افزایش نارضایتی‌ها شده بود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: در زمان خروج، این کارت‌ها تحویل شده و موجودی کارت صفر خواهد شد و دوباره ۱۲ ساعت بعد، برای یک راننده دیگر فعال شده و در گردش قرار خواهد گرفت.

صادقی با اشاره به اینکه چالش‌های توزیع سوخت به ناوگان سنگین ترانزیتی، پیش از این در سفر رئیس‌جمهوری به کشورهای همسایه مطرح شده بود، بیان‌داشت: اجرای پایلوت و نمونه این طرح با در نظر گرفتن تعداد محدودی کارت سوخت اعتباری برای رصد ناوگان و برآورد میزان سوخت موردنیاز در اختیار راهداری قرار گرفته است و این امکان وجود دارد تا ۱۵ هزار کارت سوخت را در اختیار راهداری قرار دهیم.

وی، تعداد میانگین روزانه ورودی خودروهای سنگین ترانزیتی را یک‌هزار و ۵۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: با شروع آزمایشی این طرح، مقدار رضایت در میان ناوگان بسیار بیشتر شده است.

بومی‌سازی دستگاه‌های کارتخوان جایگاه‌های عرضه سوخت با همکاری دانش‌بنیان‌ها

مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور همچنین از بومی‌سازی دستگاه‌های کارتخوان با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون، حدود ۶۰ جایگاه از کارتخوان‌های تولید داخل استفاده شده است. شرکت کویرهنگام یزد، شرکت رهام، شرکت آرکامهر و شرکت ایران‌کیش شرکت‌هایی هستند که در این حوزه ورود کرده‌اند و با هماهنگی شرکت پخش، این دستگاه در کشور بومی‌سازی شده است.

صادقی با اشاره به تأیید دستگاه کارتخوان تولید داخلی از سوی پدافند غیرعامل افزود: آزمون جایگاهی، رفع عیوب، طراحی و امضای قرارداد برای تولید ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کارتخوان انجام شده است و هم‌اکنون ۶ شرکت آمادگی ساخت کارتخوان سامانه هوشمند سوخت را دارند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارتخوان‌ها متأسفانه با ورود اجسام خارجی مختلف به کارتخوان خراب می‌شود، اعلام کرد: اگرچه آمار خرابی هم‌اکنون با راه‌اندازی کارگاه‌های تعمیرات به کمتر از پنج درصد رسیده، لازم است فرهنگ‌سازی لازم در این زمینه انجام شود.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی