مدیرکل دفتر بهره برداری معادن وزارت صمت گفت: در دولت سیزدهم این تعامل بین دو دستگاه بی سابقه بوده است و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بخش معدن، این تعاملات در راستای اجرای منویات معظم له تداوم خواهد داشت و هدف این است که در این گونه جلسات مشکلات فراروی معدن کاران بر اساس هم افزایی دو طرف رفع شوند.
حمیدرضا قنبری، مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگلها و مراتع کشور در ادامه این نشست خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه این بوده است که نگاه تعاملی و نگاهی که زمینه ساز توسعه استان بوده و هم عرصه مراتع کشوری که متعلق به این کشور است، به عنوان زیرساخت و منشأ بستر زندگی خود ما به خوبی مدیریت شود.
امیرتیمور موسویان، مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمدهم در این جلسه گفت: ۸۵ فقره پروانه بهره برداری معدن، ۱۶ پروانه اکتشاف و ۱۶ گواهی کشف در این استان صادر شده است.
وی با اشاره به جایگاه مهم کارگروه تعامل ملی افزود: تمام تلاش بر این بوده است که محرومیت زدایی استان به خصوص در حوزه معدن رفع شود و افزایش تعامل بین دو مجموعه صمت و منابع طبیعی را شاهد باشیم.
موسویان با اشاره به اینکه این زمینهها میتواند توسعه متوازن را برای بخش معدن و حوزه توسعه فعالیتهای معدنی و ایجاد ارزش افزوده و نهایتاً زنجیره ارزش اقتصادی بعد از فرآوری معادن ایجاد کند، گفت: برای توسعه فعالیتهای صنعتی و معدنی در استان نیازمند همکاری همه جانبه دستگاههای اجرایی هستیم.
محسن ضامن فر مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری کهگیلویه و بویراحمدهم در این نشست گفت: این استان به خصوص در حوزه معدنی جای کار بسیاری دارد و امیدواریم استمرار این جلسات را در این استان داشته باشیم و خروجی آنها توسعه معدن و صنایع معدنی و بهره برداری مطلوب از پتانسیلهای معدنی باشد.