امروز ۲۸ آبان ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

جلوگیری از خروج ۱۵ میلیون دلار ارز با تبلور دانش بنیان‌ها در توسعه صنعت پتروشیمی

پتروشیمی

به گزارش پایروس به نقل از ایسنا، محمدرضا حیدرزاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون تولید این گرید در انحصار آمریکا و سوئد بوده و ایران با تولید آن به خودکفایی صد در صدی رسیده است، اظهار کرد: شرکت پلیمر آریاساسول با تولید این گرید در راکتور لوله‌ای نسل جدید خود، پس از شرکت‌های معظم Sabic و Dow chemical، بعنوان سومین شرکت در حوزه تولید گرید های نسل جدید Extrusion Coating (دومین Segment پرمصرف جهانی LDPE) مطرح شده و بواسطه آن موفق به اخذ گواهینامه دانش بنیان شده است.

وی با بیان اینکه ایران در کنار دو کشور دیگر می‌تواند بخشی از بازار بین المللی را بدست آورد، گفت: طبق بررسی انجام شده می توان حدود ۲۰ درصد بازار جهانی گرید پلیمری LEC۱۹۶۹ را در مرحله اول تامین کرد.

نایب رئیس کمیسیون پتروشیمی اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه تولید گرید LEC۱۹۶۹ دستاوردی جدید در ایران است، گفت: تکنولوژی تولید و دانش فنی این گردید تنها در اختیار دو شرکت در جهان بوده است. اما اکنون ایران به دانش فنی و تولید این تکنولوژی دست یافته است و حالا تبدیل به سومین شرکت در جهان در تولید این محصول شده است.

حیدرزاده با بیان اینکه صنعت نفت و به‌ویژه صنعت پتروشیمی به‌عنوان یک صنعت پویا و پیشران اقتصاد کشور، نماد شعار امسال هستند، گفت: با توجه به فناوری‌های پیچیده صنعت پتروشیمی نسبت به دیگر صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان بیشترین نقش را در توسعه و تکامل فرآیندهای این صنعت خواهند داشت.

وی با بیان اینکه براساس پیش‌بینی‌ها، تقاضای جهانی برای محصولات پتروشیمی سالانه حدود ۴.۵ درصد رشد خواهد داشت، در صورتی که افزایش تقاضای فرآورده‌های نفتی رو به کاهش است، ادامه داد: بنابراین باید محصولات نفت و گاز کشور را به سمت توسعه صنعت پتروشیمی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر هدایت کنیم.

به گفته وی بر اساس برنامه‌ریزی‌ های انجام‌شده، ظرفیت صنعت پتروشیمی تا ۱۰ سال آینده از ۹۰ میلیون تن کنونی به نزدیک ۲۰۰ میلیون تن در سال خواهد رسید و دو برابر خواهد شد و نقش تعیین‌ کننده‌ای در جریان تحریم‌ها در ارزآوری برای کشور دارد.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی