امروز ۳ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آیین نکوداشت دکتر “سهرابی” برگزار شد


به گزارش اقتصاد ایران و روسیه به نقل از ایرنا، محمد اسلامی روز چهارشنبه در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و دانشجویان حوزه علوم و فنون هسته‌ای و همچنین مدیران صنعت هسته‌ای کشور برگزار شد؛ ضمن تشکر از برگزارکنندگان این نکوداشت از دکتر سهرابی به عنوان استادی فهیم، بزرگوار، مومن و خدایی یاد کرد و گفت: دکتر سهرابی از افتخارات ملی هستند و بیش از ۵۰ سال از عمر خویش را در امر علم، آموزش و پژوهش صرف کردند.

وی افزود: دکتر سهرابی ضمن تربیت نیروهای متعهد در ایجاد زیرساخت، آزمایشگاه، قانون و دیگر موارد در محیط ملی و بین‌المللی کارهای بسیار بزرگی انجام دادند.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: نقشی که دکتر سهرابی در ارتباطات بین‌المللی و آژانس ایفا کردند، به بلند کردن نام پرآوازه جمهوری اسلامی ایران انجامید که در کشورهای منطقه نیز تاثیر داشته است. اتفاقی که همه نشأت گرفته از مدیریت، تفکر، منش و روشی است که ایشان دنبال کرده‌اند.

اسلامی ضمن تاکید بر این موضوع که ظرفیت هسته‌ای امروز ایران، جایگاه بلندی است که با تلاش فراوان به‌دست آمده است، گفت: این جایگاه و دستاوردهایی که به‌دست آورده‌ایم همه متاثر از درون‌زا بودن تلاش و نتایج تحقیقات علمی است.

وی ادامه داد: این جایگاه و تراز بالای به‌دست آمده وارداتی نیست بلکه ثمره تحقیقات و تلاش عاشقانه همه عزیزانی است که از ابتدا تاکنون در این عرصه فعالیت داشته‌اند.

رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به تلاش‌های این مجموعه برای دور کردن هیاهو از صنعت هسته‌ای کشور اظهار کرد: در این دوره اراده سازمان انرژی اتمی ایران بر از بین بردن هیاهوی هسته‌ای استوار بوده است؛ چراکه روایتگری صورت گرفته و اتهامات ناروایی که به ایران نسبت داده شده، مسیر پیشرفت ما را هر روز محدودتر کرده است.

اسلامی با بیان اینکه به دنبال به‌وجود آوردن این ذهنیت برای مردم ایران بوده و هستند که صنعت هسته‌ای برای کشور ما با این هزینه چه فایده ای خواهد داشت، گفت: در این دوره تلاش کرده‌ایم که به شکل ویژه نشان دهیم صنعت هسته‌ای چه تاثیری در زندگی مردم دارد و توجیه‌پذیری اقدامات انجام شده را بیشتر معرفی کنیم.

وی ادامه داد: نقطه آغاز این موضوع در اصل تهیه یک سند راهبردی است و بر اساس این سند راهبردی که افق ۲۰ ساله ما را مشخص می‌کند، جهت‌گیری‌ها و حرکت برنامه محور ما را شکل داده است. ما امروز در مسیر تحقق این سند و برنامه قرار داریم و گستره فعالیت‌های ما در رشته‌های گوناگون و وابسته، موجب یارگیری و افزایش ظرفیت سازمانی در تحقیقات و تجاری سازی می‌شود .

معاون رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه در این مسیر تبدیل فناوری به صنعت می‌تواند منجر به خلق یک ظرفیت ممتاز شود، گفت: بر روی این موضوع وقت گذاشته‌ایم و امروز ظرفیت‌سازی صنعتی ما نیز اتفاق مکملی است که در این راستا شاهد بوده‌ایم و موجب شده که بتوانیم یک شبکه دانش بنیانی بزرگ را تعریف کنیم.

پیشکسوت و پدر حفاظت در برابر اشعه قانونمند ایران، آسیا و اقیانوسیه و آسیای مرکزی و واضع «نظام نوین حفاظت در برابر اشعه جهانی» (URPS) و بنیانگذاری دوره های دکتری (phD) علوم و فناوری هسته کشور و کارشناسی ارشد به ویژه مهندسی فیزیک بهداشت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مراکز آموزشی ملی و بین‌المللی از جمله عناوین و دستاوردهای دکتر مهدی سهرابی است که امروز مراسم نکوداشت وی با حضور مهندس محمد اسلامی و جمعی از روسای سابق سازمان انرژی اتمی ایران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

جدیدترین اخبار

دانش و پژوهش

اخبار اقتصادی