به گزارش پایروس به نقل از ایسنا، ناصر اسکندری با تاکید بر اینکه نیروگاههای حرارتی نه در ایران بلکه در هیچ کجای دنیا قابل حذف نیستند، تصریح کرد: نیروگاههای حرارتی قطعا ادامه حیات خواهند داد ولی اینکه جهتگیری ایران و دنیا بر این مبناست که راندمان این نیروگاهها را افزایش یابد امری طبیعی است.
وی افزود: ارتقای راندمان نیروگاهها یک الزام محیط زیستی و قانونی است که میبایست محقق شود، افزایش و ارتقای راندمان نیروگاهها به عوامل مختلفی بستگی دارد، هرچه میزان سرمایهگذاری در این حوزه افزایش یابد بیشتر میتوانیم راندمان نیروگاهها را ارتقا دهیم.
معاون راهبردی تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با بیان اینکه تکنولوژی مورد نیاز و سوخت مصرفی نیز در این میان اثر گذار است؛ اظهار کرد: قطعا این عدد به بالای ۴۰ با سرمایهگذاری مناسب قابل وصول است و میتوانیم به این عدد دست یابیم.
به گفته اسکندری، پیشبینی میشود که ظرف پنج سال آینده به این عدد برسیم، سرمایهگذاری که لازم است تا به این عدد دست یابیم به دلیل اینکه برای پنج سال این عدد برآورد شده و نوسان بالایی در این حوزه داریم نمی توان عدد قطعی را اعلام کرد.
معاون راهبردی تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در خصوص آخرین وضعیت نیروگاههای زبالهسوز گفت: شرکت ساتبا روی نیروگاههای زبالهسوز متمرکز است، مطالعاتی در این خصوص در کشور انجام شده و مطالعات پایلوتی نیز در حال اجرا است.