براون که کشورش با پمپاژ سلاح به اوکراین، نقش اصلی را در ادامه جنگ داشته است، در پاسخ با بیان اینکه «نمیشود مناقشات نظامی را تماماً با استفاده از ابزارهای نظامی» حلوفصل کرد، گفت که در نهایت به یک راهکار دیپلماتیک نیاز است.
او تأکید کرد: میدانید که من نمیتوانم نحوه پایان این مناقشه را در آینده پیشبینی کنم، اما فکر میکنم که ما (آمریکا) میتوانیم با تداوم حمایت از اوکراین و تقویت تواناییهایش، به این پایان شکل دهیم.
روسیه بارها اعلام کرده آماده مذاکره برای پایان جنگ است اما اوکراین به دلیل دخالت غربیها، از حضور بر سر میز مذاکره خودداری میکند.
براون که در ماه اکتبر جانشین مارک میلی در ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا شد، گفت که تقریباً به شکل منظم با «والری زالوژنی»، همتای اوکراینی خود گفتوگو میکند.
وی افزود که یکی از دلایل اهمیت تداوم حمایت واشنگتن از کییف این است که «روسیه یکی از چالشهای ماست که در استراتژی دفاع ملی و امنیت ملی به آن اشاره شده است.»
در ماه نوامبر زالوژنی گفت که وضعیت در خطوط مقدم به یک بنبست رسیده و اوکراین احتمالاً دستاورد چشمگیری در ضدحمله نخواهد داشت؛ مگر آنکه یک تحول حیرتانگیز در حوزه فناوری باعث شود که کییف نسبت به مسکو برتری داشته باشد. در پی انتشار اظهارات این مقام اوکراینی، زلنسکی و دیگر مقامات ارشد این کشور با او به مخالفت برخاستند.
بااینوجود، اخیراً رئیسجمهوری اوکراین در فضای مجازی اعلام کرد که نیروهای کییف شروع به ساخت استحکامات دفاعی خواهند کرد. این یعنی او پذیرفته که ضدحمله نیروهایش از ماه ژوئن تا امروز به دستاورد ملموسی ختم نشده و امکان پیشروی بیشتر فراهم نیست.