به گزارش پایروس به نقل از تسنیم، فرزاد مخلصالائمه یکشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۲ در جریان بازدید از مجتمع صنعتی غلات بان واقع در شهر صنعتی کاوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه نظارتهای میدانی بر روند تولید در صنایع با حضور در شهر صنعتی کاوه از شرکت غلاتبان بازدید بعمل آمد که از صنایع مهم و راهبردی کشور به شمار میرود که مراحل احداث را طی میکند.
وی با اشاره به اینکه مسائل با شرکتها و صنایع بزرگ به مراتب از صنایع خرد و متوسط بیشتر است، اظهار کرد: احصا و شناسایی مشکلات صنایع و اتخاذ راهکار مناسب برای حل و فصل موضوعات مربوط به دولت یکی از اقدامات راهبردی دولت سیزدهم در نقاط مختلف کشور است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه برطرف کردن موانع پیش روی این کارخانه موجب تسریع در بهره برداری این مجتمع تولیدی خواهد شد، افزود: رشد تولید با مانع زدایی از بخش صنعت و کشاورزی محقق خواهد شد. نهادهای قضایی و نظارتی اقدام قانونی خود را برای برطرف کردن مشکلات انجام دادهاند و انتظار میرود تا حصول اطمینان آنان، سرمایه گذار در مرحله اول نسبت به دریافت بخش اول انرژی مورد نیاز خود اقدام کرده و در فرصت باقی مانده رفع کامل این چالش به صورت کامل با هم افزایی بین بخشی پیگیری شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این بازدید با بیان اینکه تحقق زنجیره تولید روغن از جمله اهداف وزارت جهاد کشاورزی است افزود: این شرکت یکی از طرحهای مهم استان در این زمینه است که با بهره برداری از آن میتوان شاهد تکمیل این زنجیره باشیم.
علی صفری افزود: همچنین با توجه به اینکه این شرکت از طرحهای مهم در حوزه صنایع تبدیلی و ذخیره است انتظار میرود مشکلات آن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رفع نیازمندی کشور در مسئله تامین روغن خوراکی و خوراک دام و طیور با هم افزایی بین بخشی مرتفع شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز گفت: این شرکت سه مجوز شامل ۶ مگاوات برای بخش روغن کشی، سه مگاوات برای ذخیره دانههای روغنی و سه مگاوات برای انبار ذخیره سازی خود اخذ کرده است.
محمود محمودی افزود: مهمترین اشکال وارد شده به این شرکت اخذ سه امتیاز برای یک شرکت به صورت مجزا بوده و همین مسئله باعث تشکیل پرونده حقوقی برای آن شده و این روند از سوی نهادها و دستگاههای ذیصلاح در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه هرچند شرکت تاکنون نسبت به تعهدات خود عمل کرده و حدود ۴.۹ مگاوات از نیاز او آماده واگذاری است افزود: در صورتی که پرونده شرکت در مراجع ذیربط رفع اشکال شود پرونده آن به کمیسیون وزارت نیرو برای موافقت به منظور تخصیص کامل ارسال خواهد شد.
مدیرعامل مجتمع صنعتی غلاتبان نیز گفت: مجتمع صنعتی غلات بان، دارای سه مجموعه مجزا با هدف تامین بخشی از روغن خام مورد نیاز در کشور بوده که هم اکنون در حال ساخت است.
احمدرضا مقدسی افزود: این مجموعه شامل سیلوهای ذخیره سازی انواع دانههای روغنی است که با آخرین تکنولوژی روز دنیا در حال ساخت است و عملیات بوجاری، تنظیم دما و رطوبت و رصد دائمی کیفی محصولات در آن انجام می شود.
وی گفت: این مجموعه با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن انبار مواد اولیه، پالایشگاه روغن کشی و مخازن دپوی روغن خام با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن و کارخانه تولید خوراک دام از کنجاله حاصل از روغن کشی با ظرفیت ۳۲۰ هزار تن احداث شده و به بهره برداری خواهد رسید.
مقدسی گفت: با راه اندازی این طرح و ترویج کاشت دانههای روغنی و پیش خرید آن از کشاورزان منطقه چشم انداز روشنی در ارتقا شرایط اقتصادی کشاورزی وجود خواهد داشت.