به گزارش پایگاه خبری ایران و روسیه به نقل از مهر ، پروژه ساخت بیمارستان حضرت مهدی (عج) از سال ۹۱ در همسایگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد ولی راه اندازی آن تا سال ۱۴۰۱ طول کشید.
ساختمان ۱۸ طبقه بیمارستان هزار تختخوابی حضرت مهدی (عج) به اندازه تمام بیمارستانهای واقع در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تخت بیمارستانی دارد. همچنین این بیمارستان دارای بزرگترین اورژانس بیمارستانی در مرکز پایتخت است و دارای پد بالگرد جهت پذیرش بیماران اورژانس هوایی است.
کلان بیمارستان حضرت مهدی (عج) دارای ۳۸ اتاق عمل است که ۱۸ اتاق عمل آن تاکنون به بهره برداری رسیده است. اتاقهای عمل این بیمارستان هوشمند هستند، یعنی بیمار بین عمل از اتاق عمل برای تصویربرداری خارج نمیشود زیرا در اتاقهای عمل تجهیزات لازم برای این کار وجود دارد.
ابربیمارستان حضرت مهدی (عج) به اندازه یک بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی در اورژانس تخت بیمارستانی دارد. قرار است این اورژانس، تمام مرکز تهران را پوشش دهد.
این بیمارستان در راستای ارائه خدمات در تراز استانداردهای جهانی با مجموعهای منحصر به فرد از نظر تعداد تخت ویژه و اتاق عمل در یک بیمارستان، شامل ۵۲۱ تخت بستری عادی، ۲۰۴ تخت بستری ویژه، ۲۷ تخت پست آنژیو، ۱۰۲ تخت بستری حاد و اورژانس، ۳۰ تخت بستری روزانه جراحی سرپایی و ۴۲ تخت اتاق عمل و تجهیزات به روز، در ۱۸ طبقه و با متراژ ۱۰۸ هزار و ۱۵۷ متر مربع است.
بیمارستان حضرت مهدی (عج)، ۳۸۰ عضو هیأت علمی دارد که تعدد و تنوع رشتههای آنها در بین بیمارستانهای کشور و منطقه بینظیر بوده و دشوارترین و مهمترین اعمال جراحی، از قبیل پیوند کبد و جراحی قاعده جمجمه در این بیمارستان به واسطه تجهیزات پیشرفته و پزشکان نخبه و دانشمند قابل انجام است.
اولین عمل جراحی در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ در بیمارستان حضرت مهدی (عج) انجام شد و ۱۵ اتاق عمل به صورت کامل آماده بهرهبرداری است و در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ تمامی ۳۸ اتاق عمل این بیمارستان به بهرهبرداری خواهد رسید.
بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، پروژهای منحصر به فرد در تراز استانداردهای جهانی محسوب میشود که میتواند باعث رونق بیش از پیش گردشگری سلامت در کشور شود.