به گزارش پایروس به نقل از ایسنا، امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن تبریک انتخاب مجدد احمد نواف الاحمد الصباح بعنوان نخست وزیر کویت و تشکیل کابینه جدید، برای دولت و ملت کویت موفقیت آرزو کرد.
وی روابط ایران و کویت را تاریخی خواند و افزود: در دولت آقای رئیسی توسعه روابط با همسایگان یک اولویت اساسی است و ما تحقق اهداف این اولویت را با جدیت ادامه خواهیم داد، چرا که معتقدیم همسایگان ما خاصه همسایگان حوزه خلیج فارس ظرفیتها و در عین حال مشترکات بسیار زیادی برای همکاری با ما دارند.
امیرعبداللهیان تاکید کرد: ارتقاء همکاریهای اقتصادی، تجاری، حمل و نقل و دیگر زمینههای همکاری در کنار مشورتهای سیاسی و امنیتی در روابط دو کشور ایران و کویت یک ضرورت جدی است.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ما پیشنهاد تشکیل یک مجمع گفتگو و همکاری های منطقهای بین کشورهای حوزه شمال و جنوب خلیج فارس را دادیم که در صورت شکل گیری می تواند نقش سازنده ای در تقویت همگرایی و همکاری میان کشورهای این حوزه ایفا کند و کویت با توجه به سابقه مثبتی که در این زمینه دارد، می تواند نقش مهمی ایفا کند.
امیرعبداللهیان افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی در گسترش روابط با کویت در زمینه های مورد علاقه دو کشور ندارد و با اشاره به نقش مثبت سفرها و دیدارهای مقامات عالی دو کشور در گسترش روابط دوجانبه، دعوت مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران از همتایان کویتی از جمله نخست وزیر این کشور جهت سفر به ایران را ابلاغ کرد.
نخست وزیر کویت نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و سفر وزیر خارجه کشورمان به کویت، افزود: شکی نیست که روابط دو کشور کویت و ایران قدیمی است و همواره توأم با حسن همسایگی بوده و اکنون نیز باید تلاش کنیم که همکاری مشترک را در تمام زمینهها تقویت کنیم.
نخست وزیر کویت حضور و زندگی حدود ۳۰ هزار شهروند ایرانی در کویت را یکی از فرصت های روابط دو کشور و دلیل دیگری بر حسن همسایگی و عمق روابط دو کشور ذکر کرد.
وی با استقبال و اظهار خرسندی از ازسرگیری روابط ایران و عربستان، این تحول را دارای آثار مثبتی در فضای مناسبات میان کل کشورهای منطقه دانست و افزود :کویت از ابتکارهای ایران برای تقویت روابط با کشورهای عربی استقبال می کند.
وی تصریح کرد: ما تلاش خواهیم کرد که زمینههای تقویت روابط میان کویت و ایران را تسهیل کنیم و گفتگوهای شما و وزیر خارجه کویت در این سفر و نیز استمرار این گفتگوها برای دستیابی به اهداف روابط دوجانبه و منطقه ای ضرورت دارد و ما از این گفتگوها و مشورتها حمایت و استقبال میکنیم.